Bromelaine

Inmiddels is onomstotelijk aangetoond dat bromelaine, een specifiek ananas enzym, kankerbestrijdende eigenschappen heeft. En bromelaine werkt zonder schade toe te brengen aan gezonde lichaamscellen. Het herstelt eigenlijk de balans in het immuun systeem terwijl het kankerbestrijdende voordelen biedt, en doet een aantal andere dingen:

  1. Bromelaine wordt bijvoorbeeld topisch gebruikt om dode huidcellen door brandwonden te verminderen en oraal om ontstekingen en zwellingen te verminderen.
  2. Bromelaine vermindert de groei van kankercellen en het is aangetoond dat bromelaine beter werkt dan 5-fluorouracil (een chemokuur) bij de behandeling van kanker.
  3. Bromelaine is zeer gunstig bij cardiovasculaire problemen zoals slagaderaandoeningen, beroertes, hartaanvallen en hoge bloeddruk.
  4. Bromelaine is gunstig voor astmapatienten en kan allergische reacties genezen.
  5. Bromelaine vermindert ontstekingen en geneest slijmvlieszweren.

Ook al lijkt het moeilijk om het te hebben over enzymen en hun functie in de bloedbaan, toch is het belangrijk om meer te weten te komen over de werking van bromelaine. Dan begrijpen we beter waarom dit enzym zo belangrijk is voor iemand die kanker heeft.

Veilig de juiste supplementen bestellen? Bezoek onze shop: Klik hier

Bronnen: